21 oktober 2021

Ledare

Styret spelar roulette och satsar allt på rött

I en artikel i det socialdemokratiskt kontrollerade partiorganet Tyresö Nyheter skriver kommunalrådet Anita Mattsson ’’Idag har vi en aktör som driver tre äldreboende i kommunen. Om vi väljer att upphandla driften av äldreboendet riskerar vi att hamna i en situation där en aktör är dominerande, vilket är dåligt för valfriheten och kan bli kostnadsdrivande’’

Höghus i Amaryllisparken

Stödjer du en detaljplan som skulle medge byggandet av ett 6-våningshus i amaryllisparken?Mer information

Träden och skogen

Skolpolitiken präglas för närvarande i ovanligt hög grad av att intresset koncentreras på saker som egentligen inte är de viktigaste. Socialdemokraterna har valt att fokusera på friskolor, vinster och segregering. De gör det på fel sätt och till ackompanjemang av pinsamma överdrifter som en seriös skolminister inte borde ge sig in på. Det riktigt tråkiga i sammanhanget är att Anna Ekström tidigare under sin karriär hanterat de här frågorna sakligt och med gott omdöme. Då var kvalitet, resultat och fakta i fokus. Det är nya tider nu.

Mattsson (S) mörkar om fastighetsskatten

En ny fastighetsskatt som slår stenhårt mot alla som bor i bostadsrätt, radhus, parhus eller villa i Tyresö är ett verkligt hot! Socialdemokraterna ska inte komma undan med att försöka mörka det som pågår inom socialdemokratin. Tunga krafter från ministrar, de största partidistrikten, LO, mäktiga fackförbund, kommunpolitiker och nätverk inom Socialdemokraterna driver en ny fastighetsskatt. Att påstå annat är oärligt.

Moderaterna säger absolut nej till en ny fastighetsskatt

Kommer du ihåg när fastighetsskatten tvingade pensionärer från sina hem och gjorde att vanliga löntagare inte kunde behålla sina barndomshem? Företagare som hade ett dåligt år tvingades flytta och hotet mot det egna hemmet hängde alltid över den som blev arbetslös eller sjukskriven. Fastighetsskatten är omoralisk och skadlig. Moderaterna avskaffade den men nu är den på väg tillbaka. Det ska vi sätta stopp för.


Video