Få nyheterna direkt i mejlen - anmäl dig till veckobrevet

Nu introducerar Vi i Tyresö ännu en spännande nyhet som ska göra livet enklare för dig som vill vara uppdaterad om att allt som händer i Tyresö.

Vi i Tyresö har ständigt uppåtgående besökssiffror och allt fler gillar, debatterar våra inlägg på Facebook och i andra sociala medier. Det är roligt och bra. I Tyresö har det under många år saknats en snabb och informativ nyhetssajt. Ett behov som nu Vi i Tyresö axlar. Att tusentals människor besöker oss varje vecka är inte bara ett erkännande för vår redaktion utan också för alla er som varje dag förser oss med tips. Ni påverkar nyhetsflödet till det bättre.

Det förekommer en regelbunden utveckling av sajten med syfte att göra den ännu mer användarvänlig och tillgänglig. Vi slår aldrig av på takten. Flera nyheter har lanserats den senaste tiden. Bland annat en helt ny kommentarsfunktion – Disqus – som blivit väldigt uppskattad. Nu fortsätter vi förnyelsen genom att även införa ett veckobrev. Det ger goda förutsättningar att nå ut till ännu fler Tyresöbor.

Veckobrevet är ett bra sätt för dig som inte går in på sidan varje dag att hålla dig uppdaterad och dessutom få alla nyheter i samlad form. Du hittar veckobrevet i högerspalten på förstasidan. Glöm ej att bekräfta svarsmejlet.

Dela gärna den här informationen med dina vänner. Sharing is caring.

Publicerat:
Robert Skölin

Robert Skölin

Redaktör

Kommentarer förhandsmodereras inte utan det är du själv som juridiskt ansvarar för vad du skriver på sidan. Läs gärna våra debattregler

REDAKTIONEN

Vi i Tyresö utges av Moderaterna i Tyresö sedan 1960-talet. Sedan 2012 finns dock tidningen endast på internet. Bilderna på redaktionens medlemmar är tagna av Jonna Thomasson.


¨