Sommaruppehåll - tillbaka i augusti

Sommaren är här (åtminstone i kalendern) och för Vi i Tyresö väntar uppehåll.

Vi är tillbaka med fler spännande och engagerande nyheter om vad som händer i Tyresö med omnejd i månadsskiftet juli/augusti. Under hösten kommer också en ny fräsch hemsida att lanseras. Till dess vill hela redaktionen önska alla Tyresöbor en glad (och förhoppningsvis varm och solig) sommar.

Ps. Vi vill samtidigt passa på att tacka alla läsare som ständigt hör av sig med nyhetstips. Vi försöker få med allt och är övertygade om att de framgångar vi haft det senaste året med uppemot 20-25.000 unika besökare i månaden till stor del är er förtjänst. Tyresöborna vill läsa det som är lokalt; det som händer i skolan, på fritidsgården, i fotbollslaget, i bostadskvarteret eller på vägarna. Det bidrar ni med och vi hoppas att detta fina samarbete ska fortsätta. Tillsammans håller vi Tyresö uppdaterat. Ännu en gång, stort tack!

Publicerat:
Robert Skölin

Robert Skölin

Redaktör

Kommentarer förhandsmodereras inte utan det är du själv som juridiskt ansvarar för vad du skriver på sidan. Läs gärna våra debattregler

REDAKTIONEN

Fredrik Saweståhl

Fredrik Saweståhl

Sport

Vi i Tyresö utges av Moderaterna i Tyresö sedan 1960-talet. Sedan 2012 finns dock tidningen endast på internet. Bilderna på redaktionens medlemmar är tagna av Jonna Thomasson.


¨