Vi i Tyresö är tillbaka v.30

Sommaren är här och Vi i Tyresö tar sommarlov under drygt två veckor för att vara tillbaka i slutet av juli månad.

Årets första sex månader började som det senaste avslutades - med ytterligare besöksrekord. En vanlig dag har vi nu mellan 500 - 1 000 unika besökare och på månatlig basis är genomsnittet uppe i drygt 20 000. Det är resultatet av ett idogt arbete att hela tiden vara först med det senaste och berätta vad som händer lokalt; på din gata, på ditt jobb och i din förening. En förutsättning för detta har varit ett väl utvecklat samarbete med nyhetstörstande Tyresöbor och inte minst föreningslivet. När vi nu går in i sommaren, en ofta lågintensiv nyhetsperiod med semester och ledighet, skulle jag vilja tacka alla dessa människor och föreningar som bidrar till att hålla Tyresös största nyhetssajt uppdaterad. Ni vet vilka ni är. Tack!

Vi i Tyresö är tillbaka v.30.  Till dess önskar hela redaktionen alla Tyresöbor en varm och skön sommar.

Publicerat:
Robert Skölin

Robert Skölin

Redaktör

Kommentarer förhandsmodereras inte utan det är du själv som juridiskt ansvarar för vad du skriver på sidan. Läs gärna våra debattregler

REDAKTIONEN

Vi i Tyresö utges av Moderaterna i Tyresö sedan 1960-talet. Sedan 2012 finns dock tidningen endast på internet. Bilderna på redaktionens medlemmar är tagna av Jonna Thomasson.


¨